Ingevallen wangen

IMG_0639

Biostimulatie

De combinatie van Biostimulatie met diverse andere Bio-energieën (Bioenergy) biedt een oneindig aantal behandelopties.

Lichaam en gelaat kunnen afzonderlijk of tegelijkertijd worden behandeld.

Of u nu microstroom behandelingen, gelaatsverjonging, lifting, filling of ultrasound emissies van de speciale applicator nodig heeft, het Unified Treatment System vertegenwoordigt een uniek kennisdomein, klaar om u te dienen.

De toepassingen van biostimulatie voor het gezicht zorgen voor stimulatie van collageen en elastine, liften de spieren van het gelaat waardoor we een niet-chirurgische facelift trachten te benaderen.

Ultratone biostimulatie:

Steeds meer vrouwen en mannen grijpen naar drastische oplossingen zoals een cosmetische ingreep om een uiterlijk aspect van hun gezicht te wijzigen, of gebruiken Botox die mogelijk tot lange termijn beschadiging kan leiden. Ultratone Biostimulatie biedt een gezond alternatief om een natuurlijke face lift te bewerstelligen.

De micro currents of microstroom verhoogt de opname van actieve ingrediënten in de opperhuid, stimuleert de microciculatie en de collageen en elastine productie. Dit geeft direct een zichtbaar verjeugdigend en anti-aging effect dankzij intensieve hydratatie. Rimpels en lijntjes worden als het ware van binnenuit ‘opgevuld’ waardoor deze minder zichtbaar worden.

Hiermee bekomen we een drievoudige huidverbeterende aanpak voor een non chirurgische face lift en een age free uiterlijk.