Gelaatsverzorging

atache01

Gelaatsverzorging en mesoneedling (al dan niet naaldloos)

De anti-aging verzorging (met of zonder mesoneedling)

De krachtige formule van de produkten van ‘Atache’ is gebaseerd op de laatste nieuwe hoog geconcentreerde ingrediënten, die hun werking afgeven in de drie lagen van de huidstructuur. Zo herstelt de huid haar schoonheid vanuit de bron, daar waar de oorzaak van het probleem zich voordoet: cel veroudering. Deze exquise verzorging biedt 3D technologie.

Het werkt in op beide oorzaken van veroudering: verlies aan volume en rimpels. De huid herwint vele van haar jongere aspecten tot een zeer verrassend niveau. De huid is opnieuw steviger, voller, beter gehydrateerd en helderder.

Een gelaatsverzorging bestaat uit een grondige reiniging, peeling, collageenstimulans, masker, massage

Nieuw: de nieuwe chemische peelings van Atache zijn er!!! Anti-aging of purifying, al dan niet gecombineerd met een volledige verzorging of in kuurvorm. Alles is mogelijk! Zo maak je je huid extra klaar voor de zomer!!

Een gelaatsverzorging kan gecombineerd worden met een mesoneedling behandeling. Via electroporatie worden actieve serums diep in de huid ingebracht, waardoor je verbetering krijgt in de diepere huidlagen. Dit is UNIEK en een meerwaarde voor anti-aging!

Mesoneedling wordt succesvol ingezet bij rimpels, huidverslapping, littekens, pigmentvlekken, striemen en couperose.