Over mezelf

Vicky Vandycke

Graag wil ik hier mijn eigen verhaal neerpennen om duidelijk te maken vanwaar mijn passie voor afslanking, gezonde voeding en goede huidverzorging ontstaan is.

Als 18 jarige ben ik kinesitherapie gaan studeren. Tijdens die studies heb ik heel veel medische kennis opgedaan en samen met mijn interesse voor voeding, beweging en gezondheid een eindproject hierover neergezet. De titel van mijn eindwerk ging dan ook heel gericht over kinesitherapie bij obesitas. Deze achtergrond en mijn kennis over het menselijk lichaam en hoe dit werkt, gebruik ik nu nog dagelijks  bij het samenstellen van welbepaalde programma’s voor elke specifieke klant.

Nadat ik afgestudeerd was, heb ik eerst een paar maanden als coach gewerkt in fitness ‘De Passage’ om daarna een eigen kinepraktijk te starten. Dit heb ik vijf jaar vol passie gedaan en in die tijd ben ik voor het eerst met Endermologie gaan werken. Toen al de nr één in de Benelux en ver daarbuiten wat betreft cellulite behandelingen. Na die vijf jaar  ben ik in een ziekenhuis gaan werken  om zo ook wat tijd vrij te hebben voor de 3 kindjes die toen volgden.

Endermologie:

Maar die Endermologie heeft mij nooit losgelaten. Ik moest en ik zou daar terug mee gaan werken hier in een eigen praktijk te Wingene.

Endermologie behandelt vooral de huid en zorgt ervoor dat onderhuidse afvalstoffen afgevoerd worden maar om ook de andere lagen van het lichaam te kunnen beinvloeden , ben ik op zoek gegaan naar nog meer mogelijkheden om mijn klanten nog beter te kunnen helpen. Ik heb enorm vergeleken, gelezen, artikels bestudeerd en ben uitgekomen op het Ultratone systeem. Dit systeem onderscheidt zich van andere EMS systemen want het is zoveel meer dan alleen spierstimulatie, het is biostimulatie, dat wil zeggen ‘eigen met het lichaam’, het werkt op de eigen signalen van het lichaam en niet er tegen zoals veel systemen wel doen . We gaan hiermee spieropbouw doen, vetafbraak en huidversteviging, altijd werken op de 3 lagen dus!

Afslank- en voedingsexpert:

Om nog meer te weten te komen over voeding, afslanking en alles over gezondheid en een energieke levensstijl, heb ik dan een opleiding gevolgd als afslank/voedingsconsulent. Door dit diploma, mijn medische kennis en mijn ervaring, kan ik nu elke klant nog professioneler en persoonlijker begeleiden.

Gelaatsbehandelingen:

Uiteindelijk is mijn interesse ook gegroeid voor alles wat de huid betreft en ben ik me  ook beginnen verdiepen in gelaatsbehandelingen , zodat ik een totaaloplossing kan aanbieden voor anti-aging, lifting, niet-invasieve face-lift, rimpelbehandelig, acnebehandeling, littekenbehandeling, striae en andere huidproblemen, …

Ontwikkeling van specifieke programma’s voor jou als klant:

Samen met de klant wil ik  een mooi, individueel programma uitwerken om de beste, langdurige resultaten te bekomen met een combinatie van juiste voeding, de juiste manier van bewegen en de juiste behandelingen en produkten.

Einddoel/streefgewicht:

Mijn passie is mijn beroep geworden.
Klaar voor een ‘re-start’? Ik help je op weg en verlies je niet meer uit het oog!